تندرستی - پزشکی

3 ادویه ی ضد کلسترول | طب ایرانی

مجموعه: داروهای گیاهی و طب سنتی

3 ادویه ضد کلسترول

سیر به کاهش کلسترول بد خون که LDL نامیده می شه,کمک میکنه

 

داشتن سبک زندگی سالم، فعالیت بدنی مناسب و یه رژیم غذایی خوب به شما کمک می کنه که سطح کلسترول خونتون رو کم کنین. علاوه بر اینا اضافه کردن بعضی ادویه جات به برنامه غذایی تون می تونه کلسترول خونتون رو پایین بیاره.

 

سیر، زنجبیل و زردچوبه بر علیه کلسترول
همونجوریکه میدونید کلسترول بالا، خطر دچار شدن به بیماریای قلبی و سکته رو به دنبال داره. طبق یافته های emedtv، چهل میلیون نفر در آمریکا و طبق گفته های معاون وزیر بهداشت، ۱۵ میلیون نفر در ایران کلسترول بالایی دارن. داشتن سبک زندگی سالم، فعالیت بدنی مناسب و یه رژیم غذایی خوب به شما کمک می کنه که سطح کلسترول خونتون رو کم کنین. علاوه بر اینا اضافه کردن بعضی ادویه جات به برنامه غذایی تون می تونه کلسترول خونتون رو پایین بیاره.  البته با همه اینا، اگه شما کلسترول خونتون بالاست باید با پزشکتون واسه درمان اون صحبت کنین.

سیر
سیر، این سبزی بدبو، به همون اندازه که توانایی آنتی اکسیدانی بالایی داره، خواص آنتی بیوتیکی و ضد ویروسی و ضد قارچی فوق العاده ای هم داره. علاوه بر اینا سیر به خاطر کاهش کلسترول بد خون که LDL نامیده می شه هم طرفداران زیادی واسه خودش پیدا کرده. طبق تحقیقی که در سایت Drugs چاپ شده، سیر به کاهش کلسترول و تری گلیسرید که موجب ایجاد پلاک در رگای خونی می شن، کمک می کنه و اینجوری خطر دچار شدن به بیماریای قلبی رو کم می کنه. سیر هم اینکه فشار خون رو هم کم می کنه. اضافه کردن سیر به سوپا، سسا، سالادها، و دیگه غذاها یه راه ساده واسه به کار گیری اثرات به درد بخور این ادویه س.

زنجبیل موجب کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش تشکیل پلاک در رگای خونی می شه

 
زنجبیل
طبق یافته های مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، تحقیقات اولیه انجام شده روی زنجبیل یافته های امیدوارکننده ای داشتن که نشون میده زنجبیل موجب کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش تشکیل پلاک در رگای خونی می شه. این اثرات موجب کاهش آترواسکلروزیس، همون عامل ایجاد بیماریای قلبی و سکته می شه؛ اما واسه اثبات این اثرات به تحقیقات بیشتری نیازه.

زنجبیل نه فقط طعم خوبی به غذاهای گوشتی و نونا میده، بلکه طعم تند و خاصی هم به چای و دیگه نوشیدنیا میده که بسیار دلپذیره؛ مخصوصا در روزای سرد زمستون. 

زردچوبه از تجمع پلاکا جلوگیری می کنه و باعث پایین اومدن کلسترول میشه

 
زردچوبه
طبق یافته های مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، تحقیقات اولیه روی حیوانات به اثرات به درد بخور زردچوبه در پیشگیری از تشکیل پلاک در رگای خونی، که آترواسکلروزیس هم میگن، اشاره میکنه. پایین آوردن کلسترول و جلوگیری از تشکیل پلاک یا همون گرفتگی عروق، خطر ابتلای شما به بیماریای قلب رو کم می کنه. این تحقیقات حیوونی هم اینکه تلاش می کنن که زردچوبه از تجمع پلاکا جلوگیری می کنه؛ اما این اثرات زردچوبه و مقدار لازم واسه داشتن اینجور اثری در آدما هنوز مشخص نشده.

زردچوبه دارای کورکومینه. کورکومین یه آنتی اکسیدان قویه که با رادیکالای آزاد و اثرات تخریب کننده و خراب کننده اونا روی بافتای سلولی و پیری زودرس می جنگد.

زردچوبه در کره و پنیرهای رنگی، ادویه کاری هندی و هم اینکه در سس خردل هم استفاده می شه.

 

.

منبع :

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *