تندرستی - پزشکی

3 باور تغذیه ای رایجی که درست نیستند | تغذیه سالم

محققان در این بررسی شاهدی نیافتند که غذای ارگانیک مغذی تر از غذاهای عادی باشه.
پریشونی و گیجی خیلی از مردم درباره مسایل مربوط به تغذیه بی دلیل نیس، مسایل تغذیه واقعا ممکنه گیج کننده باشن. نظریه های مورد قبول از درجه اعتبار ساقط می شن و بررسیای جدید که باورهای ما رو به رقابت می کشن، تقریبا هر روز منتشر می شن و به جز اینا، باورای نادرست غذایی قدیمی هست که هنوز در میان مردم رواج داره. اینجا تلاش می کنیم بی پایگی سه تا از این باورها رو روشن کنیم.

۱- شکلات باعث بروز جوش می شه
نادرستی این باور عادی از سالای پیش ثابت شده؛ بررسی که در سال ۱۹۶۹ یافته های اون در ژورنال انجمن پزشکی آمریکا (جاما) منتشر شد نشون داد که رژیمای غذایی شامل مقدار زیاد کربوهیدرات یا چربی بر تولید چربی پوست اثر نمی گذارن و در نتیجه شاید تاثیری بر شدت بخشیدن جوش ولگاریس یا همون جوش عادی ندارن.

۲- تخم مرغ در ایجاد مریضی قلبی دخالت داره
این باور نادرست واقعا ریشه داره. در واقع حتی کارشناسان تغذیه به شما خواهند گفت که از تخم مرغ یا زرده تخم مرغ دوری کنین، اما یه بررسی جامعه تغذیه بالینی آمریکا در سال ۱۹۸۲ نشون داد که رابطه ای میان مصرف تخم مرغ و مریضی شریانای کرونری قلب وجود نداره. این بررسی هم اینکه نشون داد که خوردن تخم مرغ در حد اندازه مصرف افراد مورد بررسی با اندازه کلسترول خون ارتباطی نداره.

۳- مواد غذایی ارگانیک شامل مواد مغذی بیشتری هستن
این موضوع تا حالا به گوش تون خورده؟ خیلی از مردم خیلی راحت اونو باور می کنن؛ اما به نظر می رسه براساس بازبینی که در سال ۲۰۱۰ در ژورنال بازبینیای انتفادی در علوم غذایی منتشر شده، این باور نادرست باشه.
محققان در این بررسی شاهدی نیافتند که غذای ارگانیک مغذی تر از غذاهای عادی باشه و یادآور شدن که هرچند غذاهای رشدیافته به صورت ارگانیک ممکنه شامل مقدار کمتری از باقیموندهای مواد آفت کش باشن، شاهدی بر بالاتر بودن ارزش تغذیه ای شون وجود نداره. اما ممکنه هنوز واسه قضاوت قطعی در این باره زود باشه، چند بررسی دیگه نشون دادن که غذاهای ارگانیک ممکنه کمی باعث ارزش غذایی بیشتری داشته باشن.

منبع : همشهری آنلاین

جمع آوری سلامت اکاایران

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *